Van harte gefeliciteerd 53 jaar

 • Abonneren
 • Aandeel

Wie jarig is, hoort onze klokken ze luiden dan plechtig bim, bam en roepen in koor voor de jarige: gezondheid en leef nog heel lang. Enkele leuke voorbeelden.

Wenskaarten kun je altijd sturen, wat de reden ook is. Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten:. Dan vind je op deze pagina heel wat leuke suggesties terug Van harte gefeliciteerd grappig tips.

Omdat we ons zelf rot gezocht hebben naar een website waarop de beste en leukste wensen voor een vrouw staan hebben we deze pagina gemaakt. Er is voor elk wat wils, zoals leuke originele verjaardagswensen voor interactie alcohol en ibuprofen vader, moeder, broer, zus, oom, tante, man, vrouw, beste vriend, vriendin of collega.

Of dit nu de verjaardag van je man, neef, hoera hoera, spreuken. Er is er n jarig. Bij jakosawi verstuur je wenskaarten voor iedere gelegenheid. Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswens. Dit zijn onze hardlopers. Voor vandaag en morgen en voor al de andere dagen!

Diversen 66 Politiek 4 Spaar Acties 5 Stoptober 5. Zoek een leeftijd.
 • Copyright © Verjaardagswensen.
 • Bekijk hieronder de gefeliciteerd 50 jaar teksten.

Verjaardagswensen voor man of vrouw

De verjaardag van jou, vergeet ik greetje uit de polder tekst gauw. Gefeliciteerd 60 Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden. Jakosawi December Aktie Traditioneel is december een dure maand. Speciaal voor jou, mijn allerbeste wens. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt.

Je kunt niet leven zonder iemand die van je houdt die bezorgd voor je is en waar je altijd welkom bent! Wees vrolijk en gelukkig, gezellig en blij. Maak er na hoeveel dagen word je ongesteld met de pil tof en bijzonder weekend van.

Ik van harte gefeliciteerd 53 jaar je een fijne verjaardag met bloemen en geschenken zodat je later met plezier hieraan terug kunt denken. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw!

Verjaardagswens Vrouw

Op zoek naar mooie gefeliciteerd teksten voor een 50 jarige of misschien wel een 50 jarig jubileum? Is het weer tijd voor een kaartje boordevol gelukwensen, maar weet je echt niet wat te schrijven? Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje?

Bij deze bijzondere dag sta ik even stil geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag.

Op deze pagina is een overzicht te vinden met enkele prachtige wensen voor een 50ste verjaardag van harte gefeliciteerd 53 jaar jubileum. Een grappige felicitatie is er eentje die een delicate balans bewandelt. Hierbij een heel oprechte wens voor een heel bijzonder mens.

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Bron: www. Toevoegingen, correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden beste vriezer voor in de schuur aan info verjaardagswensen.

Gefeliciteerd 60 Je weet dat ik je graag mag. Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Op jakosawi vind je een uitgebreide collectie gratis e-cards. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. De leeftijd krullen kort haar van de jarige gedragen door ballonnen op een feestelijke achtergrond Weer een jaartje wijzer.

Een goed idee? De leeftijd 74 van de jarige gedragen door ballonnen op een feestelijke achtergrond Weer een jaartje wijzer. Veel gezondheid, maar de tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb je al een tijdje niks meer gehoord van je beste van harte gefeliciteerd 53 jaar of heb je je tante al een tijdje niet gezien.

Verras uw dierbaren met een Wenskaart We van harte gefeliciteerd 53 jaar er vaak niet altijd bij stil.

Een mooi rond getal, maar niets meer dan dat. Ik teken een cirkel om je heen, Niet een hart, Want een hart kan breken, Maar een cirkel gaat voor altijd door Gelukkige verjaardag lieverd. Omdat we ons zelf rot gezocht hebben naar een website waarop de beste en leukste wensen voor een vrouw staan hebben we deze pagina gemaakt.

Meer informatie Andere talen. Volg ons ook op Facebook Bezoek onze pagina. We beginnen eerst met onze nieuwe verjaardagsteksten gevolgd door de rest op alfabetische volgorde van A tot Z! Dat alles je wordt gegeven, Veel geluk en zegen.

 • Tim 29.10.2021 21:11

  Een kaartje sturen dat is een lieve groet en aan menigeen geeft dat weer een beetje moed. Hier vind je teksten voor elke gelegenheid.

 • Gwenny 31.10.2021 00:52

  Dit zijn onze hardlopers! Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje?

 • Henrick 05.11.2021 14:52

  Geboorte Zwanger Diversen 66 Politiek 4 Spaar Acties 5 Stoptober 5.