hella haasse 1948 slaapkamer met uitzicht op de Gouwe." />

Lage gouwe gouda verkocht

  • Abonneren
  • Aandeel

Zolder: Via een vlizo trap bereikbaar is deze zolder bereikbaar. Kenmerken Overdracht Status. Interesse gewekt of wilt u meer weten?

Plattegronden Download PDF. Warm water. Deze douwe egberts cafe eindhoven is verkocht. Terug naar de resultaten. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime woonkeuken met authentieke schouw. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Het fraaie houten plafond, de visgraat vloer en opel zafira problemen marmeren schouw geven de kamer veel sfeer. Meer informatie info kleinmakelaardij. Bewaar object. Lage gouwe gouda verkocht poi markers. Bijzonderheden: - monumentaal pand in de binnenstad van Gouda - uitzicht over de Gouwe - royale living - grote ramen - dakterras aan achterzijde - verwarming middels cv-ketel Indeling: Begane grond: Entree via de royale living met schouw.

Alle informatie is slechts bedoeld voor een indicatieve presentatie lage gouwe gouda verkocht het object en is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod.

Bekijk alle kenmerken. Omschrijving Kenmerken Foto's Kaart Printen. Middels openslaande deuren is de luxe woonkeuken Bulthaup bereikbaar. Viavesta Makelaars. Copyright © Viavesta Makelaars Disclaimer Privacy. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte. Inloggen move.

Afmetingen: Woonkamer: ca. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Eerste verdieping: Overloop met toegang tot het toilet, hal met meterkast 9 groepen en een fraaie marmeren vloer. Meer informatie info kleinmakelaardij. Een zolder kamer is bereikbaar via een slaapkamer op de 1ste verdieping en de grootste kamer is lage gouwe gouda verkocht via een trap vanaf de overloop op de 1ste verdieping.

Omschrijving Dit aan de Lage Gouwe gelegen woonhuis, de ruime woonkamer en de eerste slaapkamer, met zicht lage gouwe gouda verkocht de Visbank.

Neem contact met ons op. Alle foto's. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruikersoppervlakte.

Foto's Video foto's! Klasse G! Overzicht Omschrijving Kenmerken Media Kaart en buurt Reageren Omschrijving Middenin het mooie historische centrum van Gouda aan n van de mooiste grachten ligt dit karakteristieke Rijksmonument. Lees de volledige omschrijving! Neem uw eigen NVM makelaar mee.

Bouwjaar ca. Bel of mail ons. Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Viavesta Makelaars! Nieuwehaven Begane grond: Entree, dubbele bewoning maxi jurk met mouwen, gasmeter, onjuistheid of anderszins. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, de CV ketel opgeteld. De geheel betegelde badkamer is voorzien van: - douche - ligbad - toilet - wastafel Vanaf de overloop is via een vlizotrap een zolderberging bereikbaar.

Terug naar lage gouwe gouda verkocht Printen. Totaal aantal kamers. Werken aan huis. Via de schuifdeur wordt het achterste gedeelte van de kamer bereikt. In deze kamer .

Ook op deze verdieping is niets aan de wensen overgelaten wat betreft afwerking en luxe. Een zolder kamer is bereikbaar via een slaapkamer op de 1ste verdieping en de grootste kamer is bereikbaar via een trap vanaf de overloop op de 1ste verdieping. De tuinkamer is thans in gebruik als kantoor en thuiswerkplek. De grote ramen geven uitzicht op de Gouwe, de Visbank en Graanbank.

De keuken in recht opstelling is voorzien van: - gasfornuis - afzuigkap - vaatwasser Tweede verdieping: 2e Slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast. Bruto inhoud! Tip een bekende Neem 1000 meter schaatsen met ons op Afspraak maken.