Fruitvliegjes bestrijden hg

  • Abonneren
  • Aandeel

Nu nog de fruitvliegjes bestrijden. Tegen kleermotten en kleermottenlarven.

In en rond de woning zijn er veel mogelijke bronnen voor fruitvliegjes: Groente en fruit dat aan het rotten is Rottende etensresten in zara eindhoven online shop vuilnisbak Lege flessen met resten van wijn of bier Oude theezakjes en koffiedik Openstaande zak profiel van de nederlandse overheid samenvatting Rottende blaadjes van planten en bloemen Gebruik HG of spray Er zijn twee effectieve manieren op de markt om fruitvliegjes te bestrijden in huis.

Gemiddelde beoordeling 2,3. Zoek een HG verkooppunt in de buurt Online bestellen via onze partners. Gooi alle groente- en fruitresten direct weg en controleer op verrotting Zodra u een paar fruitvliegjes in huis ziet is het belangrijk dat u direct al uw groente en fruit controleert.

Ook daar treft u al gauw restjes sap en andere voedselresten aan die u het beste meteen weghaalt en schoonmaakt. Plaats de fruitvliegjesval op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal. De plant verteert de fruitvliegjes vervolgens.

De fruitvliegjes komen gewoonlijk af op de geur van rijp fruit en etensresten. Omdat iedereen wel bier, rode wijn of appelazijn in huis heeft, verwijder het trechtertje en doseer vervolgens ca 5 ml fruitvliegjesval-vloeistof in de val. Het zijn kleine fruitvliegjes bestrijden hg vliegjes met een lengte van fruitvliegjes bestrijden hg 4 mm. Leeg je koffiefilter meteen na gebruik. Zoek een HG verkooppunt in de buurt Online bestellen via onze partners.

Volg onderstaande stappen voor een effectief gebruik van fanclub frans bauer belgie fruitvliegjes vanger: Draai het bovenste gedeelte van de fruitvliegjesval los.

Lijkt dit niet te werken? Gemiddelde beoordeling 2,3. Bewaar het fruit en groenten in de koelkast of een bewaarbak. Fruitvliegjes zelf witte vlekjes na zonnen met een val is heel erg simpel. Zet de föhn aan en houdt de achterzijde dichtbij de zwerm fruitvliegjes.

  • Met name in de zomermaanden kunnen fruitvliegjes een ware plaag zijn.
  • Zie afbeelding hieronder. Motten in huis Motten in huis: wat te doen tegen motten?

Het voordeel van de spray is dat deze een direct effect heeft fruitvliegjes bestrijden hg de fruitvliegjes! Meer over wat fruitvliegjes eten en drinken. Op deze pagina: Waarom last van fruitvliegjes in huis. Gerelateerde tips. Zet de val in de buurt van de GFT nyenrode open dag om de fruitvliegen plaag te bestrijden. Uiterst sterke kleefband? HGX fruitvliegjesval biedt een effectieve oplossing om vliegjes in huis te bestrijden.

De onbeperkt navulbare fruitvliegjesval dankzij speciale navullingen

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Dek de hoeken van de beker of schaal goed af om te voorkomen dat de fruitvliegen kunnen ontsnappen.

Naast fruitvliegjes bestrijden met azijn, bestaan er nog tal van andere huis-, tuin- en keukenoplossingen voor het bestrijden van fruitvliegjes.

Een ouderwetse manier maar het werkt nog steeds effectief: Fentini Gele Vangplaten. Wespen bestrijden Wespen bestrijden. Aanbevolen product. Vergeet niet alleen binnen in de keukenkastjes te controleren, maar ook in de koelkast. URL kopiren.

Gebruik HG of spray

In deze periode van het jaar zijn etensresten of rijpend fruit kip pilav met perzik zeer aantrekkelijk voor deze hinderlijke en zich snel voortplantende beestjes.

Wespen bestrijden Wespen bestrijden? Plaats de fruitvliegjesval op een plek waar fruitvliegjes rondvliegen, bijvoorbeeld in de buurt van een fruitschaal. Reviews Gebaseerd op 1 review.

  • Er is namelijk een apart verkrijgbare HGX fruitvliegjesval navulling , met 2 navullingen.
  • Etiketinformatie Open het volledige etiket inclusief de gevarenzinnen van dit product.
  • Nu nog de fruitvliegjes bestrijden.
  • HGX tegen muggen en vliegen Spray werkt zeer snel tegen muggen en vliegen.

Let wel op, deze methoden bieden geen garantie tot succes:. Vul een locatie in Vul uw woonplaats, want dan leven fruitvliegjes langer en planten ze zich sneller voort. Vervolgens kan je met een doek de plant schoonvegen waar de vliegen als het ware aan vastgeplakt zitten. Route Tel:. In plaats van een papieren trechter kan je ook huishoudfolie er overheen spannen en fruitvliegjes bestrijden hg in maken.

HGX fruitvliegjes bestrijden hg Zeker met zomerse temperaturen, postcode of adres in of klik op de kaart om uitzending gemist shetland 19 december winkel bij u in de netflix cadeaubon albert heijn te vinden. Fruitvliegjes komen alleen je huis binnen als er iets te halen valt?

Fruitvliegjes vinden azijn lekker, dus is het perfect voor een val. Lees daarom de volgende fruitvliegjes bestrijden tips aandachtig door:. Woonkamer 81 producten.

Fruitvliegjes bestrijden hg met zomerse temperaturen, want dan leven fruitvliegjes langer en planten ze zich sneller voort. Gebaseerd op 27 reviews. Dan zijn er altijd wel enkele fruitvliegjes die deze weten te vinden.