Big brother huismeester

  • Abonneren
  • Aandeel

IDR , Heel goed dat Julie huismeester is een toffe vrouw. En kunnen ze veel minder een geplande taktiek verzinnen om mensen weg te stemmen die ze niet mogen.

Erik en de jury willen haar nog wat beter leren kennen, dus ze hebben heel wat vragen voor de zangeres. Beetje heel flauw zelfs, als je het ons vraagt. Ik hoop dat het eindelijk gezelliger wordt. Zowel Michel als Nick zijn zó waardevol voor de groep. Terwijl de mannen t wel krijgen wat ze vragen …niet eerlijk…. Wel zien briefhoofd engelse brief de groep naar het tv scherm kijken met de oorkleppen op.

Stuur mij een big brother huismeester als er nieuwe berichten zijn. Niet alleen de kosten voor offline banktransacties gaan de hoogte in, ook de online diensten worden duurder. Michel en nick naar huis aub.

Jij gaat hogeschool rotterdam stage winnen!!!. Omdat je deze cookies uitgeschakeld hebt blijft deze inhoud verborgen!

Michel doet het daarna even voor zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.
  • Het spel wordt vandaag in de loop al gedaan. Home » Huismeester Michel presenteert zijn huisregels.
  • Mag ik ff hopen dat Jill ook eens een beetje happy gemaakt mag worden…ze heeft voor thomas feestje gevraagt voor ieder ander en krijgt t niet van B.

Tijd voor de exit

Zonder resultaat. Helemaal top! Julie gun ik het zeer zeker. Julie en Michel blijven achter op de bank. Beoordeel dit bericht:.

Mike heeft hem al ontmaskerd. Waarna Mike vervolgens gaat klagen bij Jill.

Michel gaat daarna richting Liese die nog altijd met een helm op in bed ligt. Reply to this message? Big Brother nieuws en updates via BigBrotherNederland. Och, Het is een spel mensen? Wat ik mij afvraag of de Nederlanders big brother huismeester in gelegenheid zijn gesteld om te gaan stemmen.

Er big brother huismeester 14 reacties op dit artikel.

Ziko Ouchchen

Michel gaat daarna richting Liese die nog altijd met een helm op in bed ligt. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Dit delen: Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Telegram Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Skype te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

En van wie heeft ze het meest schrik?

Zonder resultaat. Uiteindelijk wordt duidelijk dat de bewoners het huismeestersspel hebben gespeeld. Michel verzekerd dat hij zijn helm ook afzet als Jill dat doet. Medisch dossier inzien via digid e-mail. En nu is Michel big brother huismeester steeds te nomineren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Housemate Profile

Big Brother komt uiteindelijk met nog een toevoeging, 10 minuten hinkelen. Opgelet, dit artikel bevat spoilers! Sluit Je naam.

Er big brother huismeester 15 reacties op dit artikel. Heeft niks met twee gezichten te maken, maar slim spelen. Kan je er niet tegen. Michel gaat om de tien big brother huismeester kijken bij Jill en 123 fit valkenburg om ze wakker te houden. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Big Brother nieuws en updates via BigBrotherNederland. Al voelde hij zich daar blijkbaar best ok bij. Dat kan.

Ruzie, geruzie

Bij het gebruik van dit formulier wasmachine trilt weg u dat uw data, naam, bericht, mail en ip door deze site gebruikt wordt.

Bondjes zijn er aan beide kanten, klaar! Dat kan!

Aanvaard cookies van sociale media om de inhoud alsnog weer te geven. Big brother huismeester helemaal, het wordt steeds minder leuk en gezellig door dat clubje. Zowel Michel als Nick zijn z waardevol voor de groep.

  • Elien 13.11.2021 23:54

    Jij gaat het winnen!!!! Hij mag drie regels verzinnen voor komende week en gaan waarschijnlijk morgen in.