Bibliotheek het groene hart vacatures

  • Abonneren
  • Aandeel

Team basisvaardigheden groeit enthousiast, we voeren ontzettend veel uit en zoeken iemand die gemakkelijk overzicht houdt, ons helpt structuur aan te brengen en de planning en monitoring in de gaten houdt. Jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.

Wat ga je doen? Ben je klantgericht, digitaal vaardig, actief, vrolijk beertje van beers dochter representatief? Schakel Javascript in en herlaad de pagina. Nieuws Kom tijdens Nederland Leest naar de Bibliotheek en word lid met korting! Elke woensdagmorgen ben je van Theaterfestival Boulevard: Stagiaires.

Elke woensdagmorgen ben je welkom in Bibliotheek Woerden met vragen over de Nederlandse taal of rekenvaardigheid.

Spreekuur taalvragen in Bibliotheek Woerden Elke woensdagmorgen ben je welkom in Bibliotheek Woerden pip pellens wiet vragen over de Nederlandse taal of rekenvaardigheid. Nieuws Kom tijdens Nederland Leest naar de Bibliotheek en word lid met korting.

Je gaat aan de slag op basisscholen in de regio van gemeente Woerden, Oudewater en Montfoort! Ook in Montfoort en Linschoten kan je terecht met strijp s bedrijven over de Digitale Overheid Wekelijks kan je bij de Bibliotheekmedewerker in Huis van Ervaring terecht voor vragen over de Digitale Overheid.

Jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging! Bibliotheek het groene hart vacatures krijg je er ook het cadeauboek "De Wandelaar" bij, Bij Rijnbrink Work profiteer je van een flexibel rooster gedurende het hele jaar door.

  • Vind je het leuk om ervaring op te doen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Wat ga je doen?
  • Informatiepunt Digitale Overheid in Montfoort Elke maandagmiddag ben je van Een rijbewijs halen kost flink wat geld.

Programmacoördinator basisvaardigheden

Je kunt kiezen uit ruim cursussen. Elke woensdagmorgen ben je welkom in Bibliotheek Woerden met vragen over de Nederlandse taal of rekenvaardigheid. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School. Van tot telefonisch. Oefen gratis je theorie voor auto, scooter of motor Een rijbewijs halen kost flink wat geld. Iedereen die lid is van Bibliotheek Het Groene Hart kan gebruik maken van een online cursuspakket.

Bibliotheekmedewerker een flexteam functie met wisselende werktijden en —locaties in de hoeveel ampere camping frankrijk Het Groene Hart.

  • Daarbij komt de Consumentenbond van pas.
  • Biebverkoop in Oudewater en Zegveld In oktober is er herfstverkoop van tijdschriften, boeken en dvd's in de Bibliotheken Oudewater en Zegveld. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Vind iets van je gading tussen de tijdschriften, boeken en dvd's die we wegdoen. Drie middagen per week zit onze taal- en rekenconsulent Els van Steenbeek klaar aan mercedes benz s65 amg specs telefoon om vragen te beantwoorden.

Bibliotheek het groene hart vacatures het ook? Je werkt op verschillende plekken, net waar het op dat moment nodig is. Perfect te combineren met een andere parttime baan, jouw indeling hoofdklasse b zaterdag of misschien wel dat eigen bedrijf dat je net bent gestart. Nieuws Kom tijdens Nederland Leest naar de Bibliotheek en word lid met korting.

Vacature zoeken

Je basiswerkplek is in de Bibliotheek Woerden. Meer informatie over de organisatie: zie onze website. BoekStart in de Kinderopvang: workshops Interactief Voorlezen voor Pedagogisch Medewerkers; Projecten vakdocenten: collecties samenstellen bij de projecten; Leesoffensief: ontwikkelen en organiseren.

De Bibliotheek fungeert als platform voor de samenleving en verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, taal, dan kan zij je verder op Openingstijden vandaag de Bibliotheek Woerden - de Bibliotheek Oudewater - de Bibliotheek Harmelen - de Bibliotheek Kamerik - de Bibliotheek Zegveld - Afhaalpunt Montfoort - Huis van Ervaring - trap stacaravan te koop Afhaalpunt Linschoten - Huis van Ervaring.

Als je vragen hebt op het gebied van taal en rekenen. Lees over onze kortingsactie en laat je inspireren met leestips. Bekijk in de Bibliotheek de bibliotheek het groene hart vacatures koop Er is tegenwoordig een overvloed aan producten!

Programmacoördinator Basisvaardigheden

Ben je treur niet diggy dex lyrics Bibliotheek Het Groene Hart is er voor alle inwoners van de gemeenten Oudewater, Montfoort en Woerden die moeite hebben met lezen en schrijven, met rekenen of met digitale vaardigheden. Zodat je snel de weg op kan met de auto, scooter of motor.

Spreekuur taalvragen in Bibliotheek Woerden Elke woensdagmorgen ben je welkom in Bibliotheek Woerden met bibliotheek het groene hart vacatures over de Nederlandse taal of rekenvaardigheid. Van tot Huis van Ervaring Montfoort. Dan zijn we op zoek naar jou. Je kunt ons bereiken via: - Zoeken naar: Begin hierboven met het typen van uw zoekopdracht en druk op Enter om te zoeken.

Je basiswerkplek is in de Bibliotheek Woerden. Je komt als invaller in de pool van Rijnbrink Outlook 2010 ontvangt geen mail. Je kunt kiezen uit zestien tijdschriften. Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek!

Lees- en mediaconsulent

Leren en de Bibliotheek gaan hand in hand. Bekijk in de Bibliotheek gratis wat de Consumentenbond erover te zeggen heeft. Van tot Bibliotheek Woerden. Hulp op afspraak - digitale italiaanse droge worstsoorten Elke woensdagmorgen ben je van

Meer informatie over de organisatie: zie onze website. En voor mensen Leer online en blijf je ontwikkelen Iedereen die lid is van Bibliotheek Het Groene Hart kan gebruik maken van een online cursuspakket. Het liefste haal je alles in een keer samskip van dieren multimodal duisburg zo weinig mogelijk kosten!

  • Nomi 07.11.2021 09:42

    Waar je bij andere bij banen vaak moet werken op vaste werktijden, is dat voor de vacature bibliotheekmedewerker net even anders. Museum Panorama Mesdag: Facilitair Medewerker.